«Азық түлік өнімдерінің технологиясы және қауіпсіздігі» кафедрасының доценті, т.ғ.к. Тасполтаева Айбала Рысбекқызының «Азық түлік өнімдерінің қауіпсіздігі және сараптамасы» пәнінен ашық дәріс сабағы

09.11.2016ж. күні сағ. 15.00-де, 301Д аудиториясында, ЖТ-14-2к1, ЖТ-14-2к2 топтарында «Азық түлік өнімдерінің технологиясы және қауіпсіздігі» кафедрасының доценті, т.ғ.к. Тасполтаева Айбала Рысбекқызының «Азық түлік өнімдерінің қауіпсіздігі және сараптамасы» пәнінен ашық дәріс сабағы өтті.

Ашық сабақтың тақырыбы: «Технологиялық түйсік бойынша қосылатын тағамдық  қоспалар»

Сабақтың мақсаты: Студентте​рді тағамдық қоспалардың негізгі топтары туралы, олардың түрлері,  тамақ өнімдеріндегі гигиеналық регламентацияларының заманауи мәліметтермен, тағамдық қоспаларды қолдануда адам өміріне туғызатын қауіпсіздігі бар ма, бар болса, қаншалықты екендігімен таныстыру.