«Тағам инженериясы» кафедрасының доценттері Түркияда (Анталия) ұйымдастырылған халықаралық конгресіне қатысты

            «Тағам инженериясы» кафедрасының доценттері, т.ғ.к. Орымбетова Г.Э. және Aбдижаппарова Б.Т., 2018 ж. «Университеттің үздік оқытушысы» гранты аясында, 2019 жылғы 7-11 қараша аралығында Түркияда (Анталия) ұйымдастырылған халықаралық конгресіне (1st International/11th National Food Engineering Congress) (баяндама: Study of the influence of flour from nontraditional raw materials on cooked sausages) және халықаралық конференцияға 2nd International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences (ICOFAAS 2019) (баяндама: Application of HACCP principles in the production of cooked sausage with addition of hawthorn fruit) қатысты.