«ТОҚЫМА ЖӘНЕ ТАМАҚ ИНЖЕНЕРИЯСЫ» ЖОҒАРЫ МЕКТЕБІНІҢ студенттері арасында өтетін І - пәндік олимпиадасына ШАҚЫРАМЫЗ

 «ТОҚЫМА ЖӘНЕ ТАМАҚ ИНЖЕНЕРИЯСЫ» ЖМ

студенттерінің арасындағы

 І-ПӘНДІК ОЛИМПИАДАСЫНЫҢ

БАҒДАРЛАМАСЫ

 

Өткізу  күні

 15 наурыз 2021 ж.

Өткізу форматы

 

 М.Әуезов атындағы ОҚУ, Д ғимараты

Қатысушылар

 1) Азық-түлік өнімдерінің технологиясы;

 2)Қайта өңдеу өндірісінің технологиясы;

 3)Жеңіл өнеркәсіп бұйымдарының технологиясы және конструкциялануы;

 4)Тоқыма материалдарының технологиясы және жобалануы.

 Қазылар        алқасының мүшелері

 Кенжибаева Г.С., т.ғ.к., доцент, «Тоқыма және тамақ инженериясы»  ЖМ деканы;

 Тогатаев Т.У., т.ғ.к., «Тоқыма материалдарының технологиясы және жобалануы»     кафедрасының доценті;

 Сулейменова Т.Н., т.ғ.к., доцент, «Жеңіл өнеркәсіп бұйымдарының технологиясы және        конструкциялануы» кафедрасының меңгерушісі м.а.

 Касымова М.К, т.ғ.к., доцент,  «Тамақ инженериясы» кафедрасы

Тасполтаева А.Р., т.ғ.к., доцент, «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы және қауіпсіздігі» кафедрасы.

10.00

І-пәндік  олимпиадасының     ашылуы

Сәлемдесу сөзі:

Кенжибаева Г.С., «Тоқыма және тамақ инженериясы»  ЖМ деканы

М.Әуезов атындағы ОҚУ,

 Д ғимараты, 208 ауд.

10.30-11.30

І тур

Білім беру бағдарламаларының оқу жоспарының базалық және бейіндік пәндері бойынша білімді бағалау (компьютерлік тест)

 М.Әуезов атындағы ОҚУ,

тест орталығы

11.30-13.00

ІІ тур

Практикалық есептерді шешуде теориялық білімді қолдану дағдыларын бағалау.

1)119АБ

2) 310Д

3) 105Д

4) 410Д

14.00-15.00

ІІІ тур

Командалардың презентацияларын, рефераттарын бағалау.

 

1)119АБ

2) 310Д

3) 105Д

4) 410Д

15.30

«Тоқыма және тамақ инженериясы» ЖМ

студенттерінің арасындағы

І-пәндік олимпиадасын

қорытындылау және жабылуы

М.Әуезов атындағы ОҚУ,

 Д ғимараты, 208 ауд.